Hafta sonu yapılan genel kurul sonrası görevi devralan Genel Başkanımız Mahmut Faruk Doğan ve Genel Sekreterimiz Durali Baki, ilk ziyaretini Kocaeli'ye gerçekleştirdi.

Sendikal çalışmalar hakkında bilgilendirme bulunan Genel Başkanımız Doğan, çıktığımız bu yolda temel ilkemiz istişare, temel tutumumuz kararlılık, temel hedefimiz hizmet sendikacılığıdır, dedi.

 “Hekiminden hemşiresine, 112 görevlisinden sosyal hizmet çalışanlarına kadar tüm çalışanlarımızın sorunlarını biliyoruz. Amacımız, paydaşlarla çatışma ortamı yaratmadan tamamen iletişim ortamı oluşturarak sağlık ve sosyal çalışanlarımız için hizmet etmektir.

Kocaeli'den bismillah diyerek başladığımız, Sağlık ve Sosyal Hizmet Çalışanlarımıza hizmet etmek maksadıyla çıktığımız bu kutlu yolda rabbim bizleri mahçup etmesin, ifadelerini kullandı.

ziyarete Denetleme kuruluna seçilen Sağlık-Sen Kocaeli Şube Başkanı Erdal YILDIRIM da eşlik etti.