Kocaelispor’un Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay geçirdiği rahatsızlık sonucu duruma iyiye gitmişti. Tecrübeli hoca Çarşamba günü takımın başındaki yerini alacak

ANTRENMANDA YER ALACAK

TFF 1. Lig için iddialı bir kadro oluşturan Kocaelispor’da hazırlık karşılaşmalarında alınan galibiyetler yüzleri güldürüyor. Yeşil-Siyahlı ekibimize son mutlu haber de Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay’dan geldi. Tecrübeli teknik direktör Çarşamba günü yapılacak olan çalışmalarda takımın başındaki yerini alacak.

 

SAĞLIĞI SEBEBİYLE UZAK KALMIŞTI

Geçirdiği rahatsızlık sonucu uzun süre hastanede yatan Mustafa Reşit Akçay daha sonrasında evinde istiharete çekilmişti. Sağlığı sebebiyle devam edip etmeyeceği uzun süre konuşulan Akçay’ın takımla devam edeceği daha önceden açıklanmıştı. Son olarak ise rahatsızlığını iyice atlatan hocanın Çarşamba günü takımın başına geçeceği öğrenildi.