Saadet Partisi, ABD'nin Kudüs'ü İsrail'in başkenti olarak tanıması üzerine Saadet Partisi pazar günü miting yapma kararı aldı.
ABD Başkanı Donald Trump'un Kudüs'ü "İsrail'in başkenti" olarak tanıdıklarını ve Tel Aviv'deki temsilciliklerini Kudüs'e taşıyacaklarını söylediğini anımsattı.
Bu kararın vahim sonuçlar doğurabilecek bir karar olduğuna dikkati çeken Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, "Bu karar, yangına benzin dökmek gibi bir netice doğurabilir. Kararı telin için pazar günü Yenikapı'da buluşacağız, bütün vatandaşlarımızı, kardeşlerimizi saat 13.00'te Yenikapı'ya davet ediyoruz." dedi.
Korkmaz; mitingin davetini tüm kesime yaptıklarını ve kesinlikle bir Saadet Partisi mitingi olmadığına değinerek, buradan çıkacak gür bir sesin hem İsrail'e hem de ABD'ye bir nota vazifesi göreceğini vurgulandı. Kudüs’e sahip çıkmak Milli Görüş lideri Rahmetli Erbakan hocamız Kudüs coğrafi bir mesele değil, İmanı bir mesele derdi.
Mitinge Pazar günü Tatlı kuyu köprüsünden ve Beylik bağı mahalle lokalinden araçlarımız saat:12.00 da kalkacaktır. Tüm vatandaşlarımız davetlidir.

