yakintakipgazetesi @ gmail.com

Bazen olmayana şükretmek gerekir,olmuyorsa vardır bir hikmeti
Çünkü işin içindeyseniz kim dost,kim değil fark edemiyorsunuz ve siyaseten ödün veriyorsunuz. Siyasetin tilkilerinin alttan alta meydana çiktiğı bu günlerde, kimin umurunda reisi cumhurun mücadelesi, kimin umurunda ülkenin ekonomi savaşı varsa yoksa bu tilkilerin hesabı koltuk kapmak ve bunu sorduğunuzda adına Allah rızası diyorlar. Peki Allah rızası içinmi dün birbirlerine hakaret edenler bir aradalar. Allah rızası içinmi yan yana oturduğunuz adamların arkasından atıp tutmalar. Allah rızası için mi rakiplerinize acımasız ve futursuzca iftira atmalar. Siz kurt postuna bürünmüsler söyleyemez, ben söyleyeyim, sizler menfaat için Allah rızasını agzınıza dolamış, menfaatci biraz asalaklarsınız. Korkarım ki Allah sizi çarpacak çarpık kalacaksınız. Sizler ak partiye çöreklenmiş miras yedilersiniz, sizler Ak parti üzerinden toplum içerisinde yer edinmeye çalışan asalaklarsınız, dünde birbirimizi sevmedik, bugün de sevmeyeceğiz ,yarın da çünku sizler riyakarsınızda,...
 

Şimdi size soruyorum bu işleri Allah rızası için mi yapıyorsunuz?
Cidden Allah rızası içinse gelin bir cami derneğine üye olun Allah rızası için hizmet edin, yok olmaz diyorsanız Yaradanı koltuk sevdası işlerinize karıştırmayın.
Bu şehirde herkes herşeyın farkında ,unutmayın burası sizlerin oyun arenanız değil.
Siz evreni aydınlattiğınızı sanarken, güneşin varlığını unuttunuz, siz her devrin adamı olmayı tercih ettiniz, bir kere bari her devirde adam olmayı deneyin.Ülke kriz döneminde ekonomi savaşı kazanma mücadelesi verirken, yerelde ak parti içinde koltuk kapma savaşı içerisinde olan herkes dava adamı değil rant adamıdır. Kimin belediye başkanı olacağı zerre kadar umurumda değil ama haksızlık karşısında susan dilsiz şeytandır.