yakintakipgazetesi @ gmail.com

15 Temmuz darbe kalkışmasında FETÖ’cü terör örgütünü taşeron olarak kullananlar Ankara’da büyükelçiliklerini kapatanların ta kendileridir.

AKILLARINCA OYUN OYNUYORLAR

1922 Yılında Türk ordusunun karşısına çıkma cesareti gösteremeyen İngilizler tarih boyunca sömürü sistemiyle ayakta kalmaya çalışan bir ülke olarak tarihte yerini almıştır. Daha yakın zamanda İslam ülkelerinde çeşitli oyunlar oynayarak, demokrasi götürüyoruz bahanesiyle İslam ülkelerini yağmalayan batının emperyalist güçleri akıllarınca Türkiye cumhuriyetinde algı operasyonları yapmak istiyorlar.

Yakın tarihimizde Irak gibi bir ülkeyi bölüp parçalayıp petrolüne çöken batılı dişi kana bulaşmış emperyalistler, Ankara’da büyükelçiliklerini kapatarak, kalkışılan darbe girişiminin suç ortakları olduklarını da açık açık beyan etmiştirler aslında.

NASIL MÜTTEFİKSİNİZ

İlk önce Almanya,daha sonra İngiltere, Ankara’da güvenlik gerekçesi ile büyükelçiliklerini kapatıyor.Peki diyelimki bir güvenlik durumu mevcut ve siz bundan haberdarsınız.Demezlermi nasıl müttefiksiniz? Varsa bir bilginiz Türkiye cumhuriyeti yetkililerine neden bildirmiyorsunuz? Hayır bir bildiğiniz yok aslında .. Tarih boyunca ülkeleri karıştırma politikasını bu ülkede uygulamak istiyorsunuz.Taşerononuz başarılı olamadı.Başka hinlik ve cinlikler peşindesiniz…

ASLINDA SUÇLULUĞUNUZU İTİRAF ETTİNİZ

Orta doğuyu karıştırdığınızda O hain yuvası elçiliklerinizi kapatmadınız.Şimdi bu ülkede algı yaparak halkı ümitsizliğe kaptırmak için çaba gösteriyorsunuz.Boşuna uğraşıyorsunuz,çünkü bu millet Tarih boyunca ne ABD’ye, ne Almanya’ya ,ne İngiltere’ye hatta nede birleşmiş milletlere asla güvenmemiştir.Sadece sizler bu hareketinizle müttefik olmadığınızı hatta darbe kalkışmasında suçlu olduğunuzu beyan etmiş oldunuz..