Çayırova Erzurum Karayazı Dernek Başkanı Mehmet Yazıcının Yeğeni Murat Yazıcı(50)İstanbul Çapa Araştırma Hastanesinde hayata veda etti. Çayırovanın en eski ailelerinden olan Yazıcı ailesi büyükleri cenazede buluştu. Son yolculuğuna sevenleri Yazıcı ailesini yalnız bırakmadılar.

YAZICI AİLESİNİN ACISINA ORTAK OLDULAR

Cenaze namazına Çayırova AK parti ilçe başkanı Zafer Kılıç ve yönetimi, AK Parti Çayırova belediye meclis üyesi Mehmet Özdemir, CHP Çayırova ilçe başkanı Selahattin Kaya ve yönetimi, CHP Çayırova belediye meclis üyesi Halis Koç, Çayırova Erzurum Karayazı derneği başkanı Mehmet Yazıcı ve yöneticileri ve çok sayıda STK başkanları ve yöneticileri ve bölgemizdeki Erzurumlular hazır bulundular.

DUALAR İLE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDI

Çayırova Erzurum Karayazı Dernek Başkanı Mehmet Yazıcının Yeğeni Murat Yazıcı(50)İstanbul Çapa Araştırma Hastanesinde hayata veda etti. Evli 5 çocuk babası olan (Merhum) Murat Yazıcı bir süredir yakalandığı hastalık ile mücadele ediyordu yoğun bakım tedavisine rağmen hastanede hayata tutunamayarak Hakk'a yürüdü. (Merhum) Murat Yazıcı’nın cenazesi ikindi namazına müteakip Çayırova Mandıra camiinde Asım Köle hoca tarafından kılınan cenaze namazı sonrası sevenleri tarafından son yolculuğuna Akse Mezarlığı aile kabristanında defnedildi. Yazıcı’ Ailesi taziyeleri Çayırova Erzurum Karayazı Derneğinde kabul etti. Bizde Yakın takip gazetesi ailesi olarak, (Merhum) Murat Yazıcı’ya Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.