Hoşgeldiniz sayın başkanım dediğimde,ben hizmetkar Cemil,cevabını aldım,o dakka itibarıyla aslında fazla söze gerek kalmadı..

Dilovası belediye başkanını dinlerken açıkçası bazen düşünmedim değil, düşündüm çünkü çok başkan görmüştüm, çok başkan dinlemiştim, düşündüm çünkü o kadar içten, o kadar samimi, o kadar heyecanla anlatıyordu ki, halk hizmetkârı oluşunu, dünü nü bugünü nü, nerden geldiğini nerde olduğunu bir gün nereye gideceğini. Dedim ya çok başkan gördüm beklide ondan çok düşündüm, saniyeler içerisinde kıyaslama şansı buldum aslında.

Genç ama edindiği tecrübeleri, konuşurken mütevaziliği, gerçekten düşünmeye itti beni, aslında birkaç soru soracaktım, çokta sormak istiyordum, ama o kadar kendine has üslubuyla içten ve samimi anlatıyordu ki o soruları sormak artık caiz değildi.

Elhamdülillah dilovası eğitim yuvası haline geliyor derken gözlerinin içi gülüyordu, hastane projesi yapmak nasip oldu derken yüzünde tebessümler açıyordu. Yani ilçeyi kent yapmak için ne varsa sayarken yorgunluk değil, hala enerjisini sergiliyordu.

Yazıyı yazarken çok düşündüm bazı dostlarımız alınır mı diye,ama Sezar’ın hakkını Sezar’a teslim etmek  gerekse,kızan olsa da vicdanımın sesini dinleyerek ,adaletli olmak gerektiğini,Yaman’ın hakkını Yaman’a teslim etmek  daha güzel olur kanaatine vardım.

 Şu sıralar siyasetten nefret eden bir ruh haline sahip olsam da,bu olgunun biraz kırılmasında başrol oynayan Dilovası’nın genç ve dinamik başkanı Cemil Yaman’ı tebrik ediyorum.

Kendinden emin, vakarlı duruşu ve geleceğe inanarak yürüyen bir  başkan gördüm açıkçası bugün sohbet ederken.

Yolun açık olsun Cemil başkan….