24 Haziran Genel Seçimlerine az bir süre kala AK Parti Çayırova vites yükseltti. Seçim dönemi boyunca uykuyu unutan  AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür, “Siyaset ekip işidir. Birlik ve beraberlik içinde çalıştığımız sürece başarı kaçınılmazdır. Seçim dönemi boyunca fedakârca çalışan tüm teşkilatlarımıza şükranlarımı sunarım” dedi.

AK Parti Çayırova 24 Haziran Genel Seçimlerinde sahayı bir an olsun boş bırakmadı. Ramazan ayına denk gelen seçim çalışmaları genellikle öğle saatlerinde başlayıp sahur vaktine kadar devam etti. Bu çalışmalarda AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Ali Osman Gür’ün herkese eşit mesafe ile yaklaşması ve ilçe belediye başkanı ile entegre olabilmesi partililerden destek aldığı gibi partili olmayanlardan da takdir görmesini sağladı.

MİLLET DOĞRUSUNU BİLİR

Seçim süreci ve çalışmaları ile alakalı gazemize açıklamalarda bulunan Başkan Gür, seçim sürecinde sokakta görmüş oldukları teveccüh karşısında duymuş olduğu mutluluğu dile getirdi. Başkan Gür, “Bu millet çok cefa çekti. Bir memleketlerinin dahi olmadığını ve bu memleketin bekası için ne yönde karar vereceklerini çok iyi bilirler. AK Parti olarak her daim insanların gönül bağı kuran bir parti olduk. Bunun karşılığını da liderimiz Recep Tayyip Erdoğan ve şahsımıza yönelik sevgi ve teveccüh ile alıyoruz” şeklinde konuştu.