~~Saadet Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Latif Gökhan Durtaş, Saadet Partisine milletvekili aday adaylığı başvurusunda bulundu.
24 Haziran seçimleri için Saadet Partisinde yoğun bir hareketlilik görülüyor. Bugün de Milli Görüş camiasının sevilen genç isimlerinden Latif Gökhan Durtaş milletvekilliği aday adaylığı için, Saadet Partisinin Kocaeli İl binasına gelerek başvuruda bulundu. Saadet Partisinin gençlerin sorunlarına çözüm reçeteleri sunan tek parti olduğunun altını çizen Durtaş, kendisinin de üniversite yıllarında Saadet Partili olduğunu aktararak, “Bugün ülke olarak girdiğimiz çıkmazdan Saadet Partisinin liyakatli ve ehliyetli kadroları ile kurtulacağımıza inanıyorum. Bu yüzden Saadet Partisinde siyaset yapıyorum. Saadet Partisinin 24 Haziran’da elde edeceği başarısına olan kesin inancımla diyorum ki; Milli Görüş’ün iktidara gelip, adil düzeni tesis edeceği günlere çok yaklaşılmıştır. 24 Haziran da bunun başlangıcı olacaktır.” dedi.
LATİF GÖKHAN DURTAŞ KİMDİR
1991 yılında İstanbul Eyüp’te doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Eyüp’te tamamladı. 2014 yılında Kocaeli Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun olan Durtaş, İş Sağlığı ve Güvenliği alanında yüksek lisans yapmaktadır. Özel sektörde çeşitli yönetici pozisyonlarında çalışmıştır. Şu anda özel bir inşaat firmasında Şantiye Şefliği yapmaktadır.  Anadolu Gençlik Derneğinin Kocaeli Şubesinde Liseler Komisyon Başkanlığı, Üniversite Komisyon Başkanlığı gibi çeşitli görevlerde bulundu. Son olarak da, Saadet Partisi Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanlığı görevine getirildi. Halen bu görevi yürütmekte olan Durtaş, İyi derecede İngilizce bilmektedir.