~~Eskihisar’da geçtiğimiz aylarda açılan ve Mustafa Yıldırım’ın sahibi olduğu Teras Nargile şıklığıyla göz dolduruyor.  İki katlı mekânda zengin nargile çeşitlerini bulmak ve mekanın güzel manzarası eşliğinde nargile keyfi yapmak mümkün.
ÖZEL AİLE SALONU
Aile Okey Salonu, açık büfe kahvaltı ve yemek çeşitleriyle dikkat çeken Teras Nargile Eskihisar Küçük Ev Restaurant’ın karşısında hizmet veriyor. Rahat ve konforlu mekanı ziyaret edenler gerek hizmetten gerekse mekanın kalitesine tam puan verirken Teras Nargile sahibi Mustafa Yıldırım, “İsteğimiz müşterilerimizin buradaki rahat etmesi. Burada yemek yiyip, bir şeyler içip nargile keyfi yapabilirler. Zengin nargile tütünü çeşitleriyle buradayız. Gelenlerden olumlu tepkiler aldık, bu zamana kadar gelmeyenleri ise mekanımıza eğlenmeye bekliyoruz” dedi.
DAVET EDİYOR
Teras Nargile’de ayrıca özel gün etkinlikleri, doğum günleri ve çeşitli organizasyonlar da yapmak mümkün. Evinizi aratmayacak konfor ve şıklıkta faaliyet gösteren Teras Nargile ile henüz tanışmadıysanız sizler de en kısa zamanda Mustafa Yıldırım’a ait olan Teras Nargileye uğrayabilirsiniz. Eskihisar’daki renkli mekân sizleri davet ediyor.