~~Anayasası ve Yönetim Şekli Değiştirilmek istenilen, OHAL zulmü altında ezilen ülkemizde artık demokrasi güneşinin doğmasına çok az kaldı.
Barış’ın tam anlamıyla tesis edildiği, Devletin terör örgütlerinden temizlendiği,Vatandaşlarının huzur içinde yaşadığı bir ülke yaratmak bizim ellerimizde
Dış Politikada tüm komşularıyla kavgalı, Yurt İçinde keskin bir toplumsal ayrıştırma yaratan, Ekonomiyi ranta dayalı yandaş sermayesi üzerinden yürütmeye çalışan, işsizliğe, enflasyona, teröre çare bulamayan bu iktidar anlayışı artık çökmüştür.
24 Haziran seçimlerinde Adayımız Sayın Muharrem İnce’yi Cumhurbaşkanı seçmek ve içinde bulunduğumuz süreçte çok önemli bir demokrasi örneği gösteren Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu liderliğindeki Cumhuriyet Halk Partimizi İktidara taşımak için canla başla mücadele edeceğiz.
Cumhuriyet Halk Partisi Listede değil, Yürekte siyaset yapanların içinde bulunduğu, kırgınlıkların söz konusu dahi olamayacağı, tarihinden aldığı güçle, geleceğe umut vaad eden partidir.
Bugünden itibaren hep birlikte, omuz omuza, Ülkemizin geleceği, çocuklarımızın hayalleri ve Barış Şarkılarını avaz avaz söyleyebilmek için hiç durmadan çalışacağız.
Kocaeli’de, Türkiye Genelinde ve Cumhurbaşkanlığı seçiminde tek bir inançla hareket edeceğizve kazanacağız.Şimdi Birlik Olma Zamanıdır.Gün, Omuz Omuza Mücadele Etme Günüdür.