~~Marmara'nın sanayi merkezi Gebze'de 17.000 metrekare kapalı alan içerisinde 49'u yoğun bakım olmak üzere 118 yatak kapasitesi ile 357 bin nüfuslu Gebze halkına 7 yıldır sağlık hizmeti veren Medical Park Gebze Hastanesi Başhekimliğinde görev değişimi.
Uzm. Dr. Erhan Çıplaklıgil’ın VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’ne Başhekim olarak atanmasının ardından kurulduğu günden bu yana Medical Park Gebze Hastanesi’nde Radyoloji Uzmanı olarak görev yapan Yrd. Doç. Dr. Nihat Taşdemir, 20 Ekim 2017 itibariyle Medical Park Gebze Hastanesi Başhekimi olarak görevine başladı.
2011 yılında Medical Park bünyesinde çalışmaya başlayan Yrd. Doç. Dr. Nihat Taşdemir Çukurova Üniversitesi Tıp Fakültesi mezuniyeti ardından Yüzüncüyıl Üniversite’nde Radyodignostik alanda yüksek lisans eğitimi tamamlamıştır.
Medical Park Gebze Hastanesi Başhekimi Yrd. Doç. Dr. Nihat Taşdemir: “2011 tarihinden itibaren üst düzey hizmet kalitesi ve uluslararası standartlara uygun sağlık hizmeti veren Medical Park Gebze Hastanesi’nde Radyoloji Hekimi olarak görev yapmaktayım. Değerli hekim, hemşire ve donanımlı tüm çalışma arkadaşlarımızla Gebze halkına 7 yıldır olduğu gibi her geçen gün daha kaliteli ve güvenilir hizmet vermeye devam edeceğiz.” dedi
Ayrıntılı Bilgi İçin:
Medical Park Gebze Hastanesi
Kurumsal İletişim Müdürü Çiğdem Görkey Şenüçler 0530 174 21 15 / cigdem.senucler@medicalpark.com.tr