Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın talimatı ile kurulan mahalle inceleme komisyonu mahallelerde ki inceleme çalışmalarına Diliskelesi ve Orhangazi Mahallesi’nin ardından Mimarsinan Mahallesinde devam ediyor.

KOMİSYON MİMAR SİNAN MAHALLESİ’NDE

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın geçtiğimiz haftalarda Diliskelesi Mahallesi’nden startını verdiği mahalle inceleme komisyonu Orhangazi Mahallesinden sonra üçüncü haftasında Mimarsinan Mahallesi’ne gitti. Başkan Toltar ve ekibi hep birlikte önceki gün Mimarsinan Mahallesi’ne inerek hem çalışmaları incelediler hem de mahalle halkını dinleyerek sorunları yerinde incelediler. Başkan Toltar’a Başkan Yardımcıları, Teknik ekip, meclis üyeleri ve mahalle muhtarı eşlik etti.

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

Mahallelerde ki eksikliklerin tespiti, hayata geçecek olan projelerin incelenmesi ve halkın istek ve sorunlarını dinlemek için başlatılan çalışmayla gidilen Mimarsinan Mahallesi’nde Başkan Toltar, sık sık vatandaşlarla bir araya gelerek onları dinledi.

ÖNCELİKLİ SORUNLAR TESPİT EDİLİYOR

İncelemelerde mahallenin öncelikli sorunlarının biran önce giderilmesi talimatı veren Başkan Toltar, “Halkımızın sorunlarının ivedilikle çözümü için başlattığımız mahalle inceleme komisyonu olarak Diliskelesi,Orhangazi Mahallemizden sonra üçüncü haftamızda Mimarsinan Mahallemize indik. Mahalle Muhtarımızı da  yanımıza alarak halkımızı dinliyoruz ve öncelikli sorunlarının çözümü için çalışmalarımızı başlatıyoruz.

EKSİKLİKLER HIZLA TAMAMLANIYOR

Başkan Toltar, önemsediğimiz mahalle inceleme komisyonu çalışmalarımız oldukça verimli geçiyor. Hem halkımızı dinliyor hem de eksikliklerimizi görüyoruz. Ve öncelik sırasına göre çalışmalarımızı başlatmak üzere notumuzu alıyoruz. Komisyon çalışmalarımızda Tespit edilen eksiklikler, ilgili ekiplerimiz tarafından hızlı bir şekilde gideriliyor dedi.