Geçen hafta kendi sahasında Kozanspor’u 4-0’lık skor ile mağlup eden Kocaelispor, bugün İzmit Atatürk Stadı’nda Karşıyaka karşısında galibiyet serisini sürdürmek istiyor

TFF 3.Lig 2. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi veren Kocaelispor, bugün 9’ncu hafta karşılaşmasında deplasmanda İzmir temsilcisi Karşıyaka ile puan mücadelesinde buluşacak. İzmir Atatürk Stadında oynanacak olan zorlu mücadele saat 15.00’de oynanacak. Yeşil siyahlı temsilcimiz geçen hafta Kozanspor karşısında mücadele veren ilk onbiriyle bugün Karşıyaka karşısında mücadele vermesi bekleniyor. Kırmızı kart cezalısı olan Burak Süleyman takımda olmayacak.

 

MAÇIN HAKEMİ KÜTAHYA’DAN

Kozanspor galibiyetiyle büyük bir moral depolayan Kocaelispor, bugün İzmir deplasmanında Karşıyaka karşısında galibiyet serisini sürdürmek için mücadele verecek. Yeşil siyahlılarda sakat oyuncu bulunmuyor. İzmir Atatürk Stadı’nda oynanacak olan Karşıyaka ile Kocaelispor arasındaki zorlu mücadeleyi Kütahya bölgesi klasman hakemi Emre Korkmaz yönetecek. Maçın hakemi Korkmaz’ın yardımcılığını Yunus Doğan ve Hicri Yıldırım yapacak.