Körfez ilçesi Tütünçiftlik Yeniyalı Mahallesinde meydana gelen üzücü olayda, kız meselesi nedeniyle tartıştığı kişi tarafından bıçaklanarak yaralanan Mert Karaman(19) kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

Edinilen bilgi ve iddialara göre ;Körfez İlçesi Tütünçiftlik  mevkii Yeniyalı Mahallesi Bora Sokakta bulunan boş arsada akşam saatlerinde meydana gelen olayda,Mert Karaman (19) ile F.Ö. isimli şahıs aralarındaki kız meselesi nedeniyle tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesiyle birlikte F.Ö. üzerindeki bıçakla Mert Karaman’ı karın boşluğu ve göğsünden bıçakla yaraladıktan sonra olay yerinden kaçtı. 
 
KURTARILAMADI
Çevrede olayı görenlerin haber vermesi üzerine bölgeye kısa sürede polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olayda ağır yaralanan Karaman, ambulansla Derince Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. Ameliyata alınan Karaman, sağlık ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamayarak  yaşamını yitirdi. Olayı gerçekleştiren ve İzmit’te ikamet ettiği öğrenilen F.Ö. olaydan kısa süre sonra polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı