On bir ayın sultanı olan Ramazan-ı Şerif’in, rahmet ve bereket ayı olduğunu ifade eden Ak parti Çayırova ilçe Başkanı Kılıç, “Ramazan, birlik ve beraberlik duygularının yüceldiği çok önemli bir zaman dilimidir” dedi

Ak parti Çayırova ilçe başkanı Zafer Kılıç Ramazan ayı nedeniyle mesaj yayımladı. Başkan Kılıç mesajında, “İnancımızın ve kültürümüzün en güzel örneklerinin sergilendiği bu ayda, unuttuğumuz değerleri yeniden hatırlama ve değerlendirme adına bizlere önemli fırsatlar sunmaktadır” ifadelerine yer verdi. Başkan Kılıç, “Ülkemizin refah içinde olması ve hedeflerine ulaşması ancak bir ve beraber olmaktan geçmektedir.

BÜYÜK BİR FIRSATTIR

Birlik ve beraberlik içerisinde aşamayacağımız hiçbir engel bulunmamaktadır. Ramazan ayı, birlik ve beraberlik içinde bir millet olmamız için bizlere ayrı bir fırsat sunmaktadır.

YAŞANTIMIZA YAYILMALI

Ramazan ayı boyunca yoğunlaşan yardımlaşma ve dayanışmaların tüm yaşantımıza yayılmasını ve kimsenin yardım almaya ihtiyaç duymadan, muhtaç olmadan rahat bir yaşam süreceği bir dünya düzenine duyduğum özlemle, tüm hemşerilerimin ve tüm Müslümanların Ramazan Ayı’nı kutlarım” ifadelerine yer verdi.