Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Kirazpınar Ortaokulunun bayrak törenine katıldı.

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler ve Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz Kirazpınar Ortaokulunun bayrak törenine katıldı. Bayrak töreninde Gebze Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan da hazır bulundu. Bayrak töreni öncesi kısa bir selamlama konuşması yapan İlçe Milli Eğitim Müdürü Şener Doğan öğrencilere eğitim hayatlarında başarılar diledi.

ÇOK KİTAP OKUYUN

Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz yaptığı selamlama konuşmasında, “Çocuklar sizler bizim geleceğimizsiniz. Sizleri çok seviyoruz ve yaptığımız her hizmet sizlere daha güzel bir gelecek bırakmak için. Sizlerde bizlerden aldığınız emaneti en iyi şekilde daha da ileriye götüreceksiniz. Sizlere bu anlamada güvenimiz tam. Çok çalışın ve çok kitap okuyun” ifadelerini kullandı.

SİZLERE GÜVENİYORUZ

Gebze Kaymakamı Mustafa Güler yaptığı selamlama konuşmasında, “ Siz değerli evlatlarımız yarın bu ülkenin idarecileri sizler olacaksınız. İçinizden kaymakam, belediye başkanı, vali belki cumhurbaşkanı çıkacak. Bu sebeple çocuklar bu ülke için çok çalışmalıyız. Üzerimizde oynanan türlü oyunlar var. Bu oyunları bozacak her zaman uyanık olacağız. Ülkemiz üzerime oynana oyunlara fırsat vermeyeceğiz. Bu anlamda sizlere güveniyoruz” ifadelerini kullandı.

ÖĞRETMENLERLE SOHBET ETTİLER

Protokol konuşmalarının ardında bayrak töreni gerçekleşti, İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz öğrencileri sınıflarına uğurladı. Öğretmenlerle öğretmenler odasında bir araya gelen Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz öğretmenlere, “Sizlere büyük görevler düşüyor. Gelecek nesil sizlerin ellerinde” dedi. Daha sonra sınıfları ziyaret eden Kaymakam Güler ve Başkan Büyükgöz çocuklara iyi dersler diledi.