~~Kocaeli’de yaşam kalitesini doğrudan etkileyen su, altyapı ve çevre temizliği gibi alanlarda  hizmet veren Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi (İSU) Genel Müdürlüğü, yaz ve kış turizminin merkezi olan  Kartepe İlçesi’nde abonelerine ve o bölgede yaşayan vatandaşlara daha iyi hizmet sunmak için modern çağa uygun şantiye binaları inşa ediyor.

İl genelinde 12 ilçede Şube Müdürlükleriyle hizmet veren İSU Genel Müdürlüğü, bu ilçelerde; abonelik, fatura, tahakkuk ve tahsilat işlemlerinin yanı sıra; şantiye binalarıyla ile altyapı bakım onarım, arıza giderimi gibi çalışmalar yapıyor. Yatırım programı kapsamında şantiyelerini yenileyen İSU, daha önce Darıca, Çayırova, Dilovası, Körfez, İzmit, Kandıra, Başiskele, Gölcük ve Karamürsel ilçelerinde yeni şantiye binaları inşa ederek işletmeye aldı.

Kartepe İlçesi’ne daha iyi hizmet sunmak adına yeni şantiye binaları projesi hazırlayan Kurum, inşa çalışmalarına bir süre önce başladı. Nüfusu 120 bine dayanan ilçeye hizmet verecek olan şantiye binaları,  Köseköy Sanayi Sitesi ile Uzunçiftlik TEM girişi arasında yapılıyor. Malzeme ve araç hangarı,  sayaç bakım ile idari binaların yer alacağı şantiye binaları inşaatının Aralık ayı sonunda tamamlanması hedefleniyor. Kartepe Şube Müdürlüğü tarafından kullanılacak olan yeni şantiye binaları, 4,5 milyon liraya mal olacak.

Attığı her adımda şehrin asıl ve öncelikli ihtiyaçlarını esas alan Kurum, Kocaeli’ne daha iyi hizmet vermek için yatırımlarına ara vermeden devam edecektir.