Kocaeli Ağrı Dernekler Federasyonu’ndan 3.sağlık projesi anlaşması daha yapıldı.                   

Kocaeli Ağrı Dernekler Federasyonu’ndan 3.cü sağlık projesi anlaşması daha yapıldı. Geçtiğimiz günlerde (KADEF) ile Gebze Medical Park ve Gebze Yüzyıl Hastanesi arasında sağlık protokolü yapılmıştı.

 

Kocaeli Ağrı Dernekleri Federasyonu Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldırım Kocaeli’nde bulunan özel hastanelerle indirim anlaşması yapmaya devam ediyor.

 

Kocaeli Ağrı Dernekler Federasyonu KADEF bünyesinde bulunan tüm Ağrı derneklerinin ve hemşerilerinin indirim olanağından faydalanması için Kocaeli’deki özel hastanelerle anlaşma kararı alarak hemşerine hastanelerde fazla para ödememeleri ve kaliteli sağlık hizmeti almaları için mücadele ediyor. 

 

KADEF sivil toplum kuruluşu bilincini taşıyarak çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Hizmet yarışında özverili çalışmalarından dolayı Kocaeli ve hemşerilerine faydalı işler yaparak halkın takdirini kazanıyor.

 

Kocaeli Ağrı Dernekler Federasyonu (KADEF) ile Özel Gebze Merkez Hastanesi ve Gebze Mutlukentte yeni yapılan merkez PRİME Hastanesiyle indim protokolü imzalandı. 

 

Özel Gebze merkez ve Merkez PRIME Hastaneleri ile indirim antlaşması yaptı. Yönetim kurulu başkanı Dr.Hakan Höbek, Hastane CEO'su Vahit KURTULUŞ, Kurumsal Pazarlama Direktörü Cengiz ŞAMAK ile KADEF yönetim Kurulu Başkanı Ömer Yıldırım ve beraberindeki dernek başkanları heyetini yeni yapılan Merkez PRIME Hastanesinde karşılayan Dr.Hakan Höbek ile beraberindeki çalışma ekibi tarafında samimi ve sıcak bir ortamda karşılandı. 

 

Yönetim kurulu başkanı Dr.Hakan Höbek ziyaretteki memnuniyetini dile getirerek, Bizler de mutlukentte yakın bir süre içerisinde açacağımız Bölgemizin en iyi sağlık kuruluşu olarak her zaman, her koşulda yanınızdayız” şeklinde konuştu. Yaptığı yatırım İle ilgili açıklama yapan Höbek; 50 milyonluk yatırım! Yaptığını dile getirdi.

 

Dr. Hakan Höbek’in Gebze’ye kazandırdığımız yeni hastane 50 milyon TL’ye mal oldu.13 katlı olarak inşa edilen hastanemizde SPA ve fitness merkezinin yanı sıra helikopter pisti de bulunuyor. Mutlukent-Çayırova arasında 26 bin 400 metrekarelik kapalı alana sahip,  182 yatak kapasitesine A-Plus bir hastane yaptık. Bir çok akla gelebilecek tüm branşlarla ve yeni teknoloji cihazlarımız ve tecrübeli ve deneyimli kadromuzla halkımızın ve siz değerli AĞRI DERNEKLERİ FEDERASYONU ve üyelerine en kaliteli ve güvenceli hizmeti vermeye hazır olduklarını belirtti.HÖBEL VE YILDIRIM’ın samimi dostlukları gözden kaçmadı. Samimi bir ortamda gelişen ziyarette yeni yapılan hastaneyi Yıldırım ve ekibine gezdirip tanıtan Höbekin başarısı federasyon başkanı Yıldırım ve dernek başkanlarını tarafından takdirle karşılandı. Hakan Dr.Höbek;KADEF Başkanı Ömer Yıldırım ile iyi bir aile dostluğumuz var. Kardeşimin azimli çalışan özelliğini en iyi bilenlerdenim ve Başarılıdır dedi. Kocaeli ve hemşerileri için iyi işler yapacağına inanıyoruz. Ağrılılar da böylesi bir başkana sahip oldukları için şanlılar. Bu süreci faydalı bir hale dönüştürmelerini tavsiye ediyorum” dedi.

 

Protokol imza törenine;

 

Kocaeli Ağrı Dernekler Federasyonu (KADEF) Başkanı Ömer Yıldırım,

 

Gebze Ağrılılar Dernek Başkanı Mehmet Toğrul,

 

Dilovası Ağrılılar Dernek Başkanı Nihat ABA,

 

Dilovası Eleşkirtliler Dernek Başkanı Mahmut Kocabay,

 

Darıca Ağrılılar Derneği Başkanı Telat Aydemir,

 

KADEF medya tanıdım birim Başkanı Bilal Kocabay,

 

Özel Gebze merkez ve Merkez PRIME hastaneleri 

 

Yönetim kurulu başkanı Dr.Hakan Höbek, Hastane CEO'su Vahit KURTULUŞ, Kurumsal Pazarlama Direktörü Cengiz ŞAMAK katılım sağladı.

 

 

 

BAŞKAN YILDIRIM TEŞEKKÜR ETTİ 

“Gebze Özel Gebze merkez ve Merkez PRİME Hastanesi’nin bölgedeki başarısını biliyor çalışma sistemini ve çalışan ekinini beğeniyoruz ve önemsiyoruz hemşerilerimizin sağlığını sizlere emanet ederken zerre kadar tereddüt edemediğini dile getirdi. Başkan Ömer Yıldırım, “Bizler KADEF Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte hemşerilerimizin ortak menfaatleri doğrultusunda çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bizler her dernek başkanımızla birlikte gönüllü hizmet elçileriyiz. Çıktığımız bu gönül yolculuğunda tek sevdamız Kocaeli ve Kocaeli’ndeki hemşerimize faydalı projelere hizmet etmektir. Bizler üzerimize düşeni yapmaya çalışırken, hemşerimizin de bu yaptığımız ve yapacağımız projelere omuz vermeniz, yanımızda durmanızı arzuluyoruz. Hastanelerden istifade etmeniz için derneklerinize sahip çıkarak üye olma sorumluluğunu yerine getirmeniz gerekmektedir. “Büyük işler, önemli atılımlar; ancak birlikte çalışma ile elde edebiliriz. İfadesini kullanırken, sağlıklı ve huzurlu günler diledi.