Çayırova Belediyesi açmış olduğu Bilgievleri ve Çocuk Kulüpleri bünyesinde binlerce çocuğa verdiği eğitimler ve sosyal aktivitelerle yarınları inşa etmeye devam ediyor.

Özgürlük Mahallesi Güzeltepe Bilgievi, Gençlik Merkezi, Cumhuriyet Mahallesi Bilgievi ve Çocuk Kulübü, Merkez Çocuk Kulübü ile Yenimahalle Çocuk Kulübü’nden sonra İnönü Mahallesi’nde yapımı tamamlanan Semt Konağı çatısı altında Bilgievi ve Çocuk Kulübü ile eğitim ağını genişleten belediye, İnönü Mahallesi’ndeki kayıtları sürdürüyor.

Eğitimler Başlıyor

Bilgievi ve Çocuk Kulübüne öğrenci kayıtları alan Çayırova Belediyesi, şu ana kadar Bilgievinde 300,Çocuk Kulübünde ise 90 başvuru sayısına ulaştı. Toplamda 390 başvuru alan belediye, Bilgievi ve Çocuk Kulübünü kayıtların tamamlanması ile birlikte önümüzdeki haftadan itibaren fiili olarak öğrencilerin kullanımına sunuyor. İlk ve ortaokul öğrencilerinin Bilgievinden, anaokulu öğrencilerinin ve velilerinin de Çocuk Kulübünden faydalanacağı tesis, modern derslikleri, bilgisayar laboratuvarı, kütüphanesi, seminer ve oyun salonlarıyla göz dolduruyor.

Bilgievinde Türkçe, İngilizce, Fen Bilgisi, Matematik ve hızlı okuma branşlarında kurslar önümüzdeki haftadan itibaren başlıyor. İnteraktif eğitim sistemiyle de desteklenen kursların yanı sıra sosyal ve kültürel faaliyetlerle de öğrencilerin gelişimi hedefleniyor. Çocuk Kulübünde de aile içi iletişim, çocuk gelişimi konularında uzman öğretmenler eşliğinde eğitim veriliyor.

Demirci, “Çocuklarımıza, Gençlerimize Yatırım Yapıyoruz”

Başkan Şevki Demirci; “Belediye olarak eğitime ve sosyal, kültürel faaliyetlere çok önem veriyoruz. Bilgievleri, Gençlik Merkezi ve Çocuk Kulüplerimiz ile çocuklarımıza, gençlerimize yatırım yapıyoruz. Bu tesislerin sayısını arttıracağız. 4 mahallemize 4 yeni Semt Konağı yapımına başlıyoruz” şeklinde değerlendirmelerde bulundu.