Ak parti Kocaeli milletvekili adayı Cemalettin Kaflı ve Darıca ilçe başkanı Muzaffer Bıyık ve yöneticileri Hospital park hastenesini ziyaret ettiler. Hospital Park Hastanesi, AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemalettin Kaflı’yı ağırladı.

 

7 Haziran Genel Seçimleri öncesindeki temaslarını yoğun bir tempoda sürdüren AK Parti Kocaeli Milletvekili Adayı Cemalettin Kaflı bu kapsamdaki son ziyaretini Darıca Hospital Park Hastanesi’ne gerçekleştirdi. Hospital Park Hastanesi yönetim kurulu başkanı Doktor Yakup Yönten tarafından karşılanan Kaflı, burada hastanedeki sağlık personeliyle bir süre görüştü.

 

 

 

Yönten;Ziyaretinizden onur duyduk Hospital park yönetim kurulu başkanı DR Yakup Yönten, Kaflı ve Bıyık’ın ziyaretlerinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek,bugüne kadar yaptıkları çalışmalar hakkında kısa bilgiler aktardı.Yakın bir zamanda çok büyük bir hastane projelerinin olduğunu da dile getiren Yönten,misafirlerine ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

 

 

Bıyık;Yakup Yönten ve ailesinin Darıca’ya çok büyük hizmetleri olduğunu söyleyerek,misafir perverliklerinden dolayı hastane yönetimine ve çalışanlarına teşekkür etti.Ak parti Darıca ilçe başkanı Muzaffer Bıyık’ın selamlama konuşmasından sonra kısa bir konuşma yapan Kaflı hiç bilinmeyen bir yönünüde açıklamış oldu

BEN DE SAĞLIK TEKNİSYENİYDİM…

Hastane personeliyle buluşan Kaflı burada büyük bir sırrını açıkladı. Şu ana kadar kamuoyunda avukat olarak bilinen ve yıllardan beri avukatlık yapan Cemalettin Kaflı “Ben de bir zamanlar laborantlık yaptım. İstanbul Üniversitesi Tıbbi Laboratuvarı’nı bitirdim. Daha sonra 9 Eylül Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazandım” diye konuştu. Konuşmasında ağırlıklı olarak başkanlık sisteminin Türkiye’ye kazandıracağı faydalardan bahseden Kaflı, Ak partinin bugüne kadar yaptığı icraatlara değinerek Hospital park çalışanlarından partisine destek istedi