~~AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler ve yönetimi okul temsilcileri ile bir araya geldi. Programda konuşan Başkan Güler, “Siz değerli gençlerden sosyal projeler bekliyorum. Sizin fikirlerinize ihtiyacımız var. Size sağlıklı bir gelecek inşa etmek için biz de projeler üretiyoruz.” dedi.
Çayırova Belediyesi sosyal tesislerinde okul temsilcilerini ağırlayan, gençlerin sorun ve taleplerini dinleyen AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler, “Çayırova’da yaşayan 25 bin genç var. 25 bin gencin içerisinde siyasi görüşleri farklı olan birçok genç var. Biz sadece kendi partimizin başkanı değil, bütün siyasi partili gençlerin başkanıyız. İktidar bir partinin gençlik kolları başkanı olarak da üzerimizde Çayırova gençliğinin vebalini taşıdığımızı düşünüyoruz.” dedi.
SÖZ GENÇLERDE
Güler, “Bu yüzden gençlere ulaşabilmek için bir proje yapalım demiştik. Bu projenin adını da ‘Söz Gençlerde’ koyduk. Çayırova’daki gençlerin kamu dairelerinden beklentilerini ya da problemlerini akabinde de varsa sosyal projelerini Whatsapp hattı kurarak, mail adresleri açarak Çayırovalı gençlerin hizmetine sunduk. Buradan birçok dönüş aldık. Aldığımız dönüşlerde de Çayırovalı gençlerin istek ve arzularını gerekli birimlere bizzat ilettik ve çözümler ürettik ve üretmeye de devam edeceğiz. Çok güzel sonuçlar aldık. Projemiz hala devam etmekte ve muhtemelen 2-3 ay daha devam etmesini öngörüyoruz.” dedi.
EN GÜZEL HEDİYE OLACAK
Güler, “Sonuçlandığında bu zamana kadar aldığımız soruları, almış olduğumuz soruların ne kadar cevap verdiğimizi, akabinde yine almış olduğumuz sosyal projeleri bizzat basına yansıtarak, Çayırova’da yaşayan gençlerin ve Çayırova halkının önüne koyacağız. Bu süreçte de eminim ki çok güzel sosyal projeler çıkacak ve gerekirse de meclise taşıyarak mücadelemizi devam ettireceğiz. Söz gençlerde projesi, AK Parti Çayırova Gençlik Kolları’nın Çayırova gençliğine bırakacağı en güzel hediye olacak. Gönül ister ki bütün gençleri partimize kazandırabilmek.” dedi.
PROJELER BEKLİYORUM
“Siz değerli gençlerden de sosyal projeler bekliyorum.” diyen Güler, “Sizin fikirlerinize ihtiyacımız var. Size sağlıklı bir gelecek inşa etmek için biz de projeler üretiyoruz. Siz gençleri her türlü bağımlılıktan uzak tutmak için çabalıyoruz. Ülkemizin genç beyinlerini vatansever, sağlıklı, bağımlılıktan kurtulmuş gençler olarak yetiştirmek eğitimcilerin ve biz siyasilerin görevi. Yapacağımız ve sizin üreteceğiniz projelerle Çayırova’da uyuşturucuya geçit vermeyeceğiz. Gençlik, bu devrimin düşüncelerini, ideolojisini benimseyip gelecek kuşaklara götürecek kimselerdir.” dedi.
HAYATA GEÇİRECEĞİZ
AK Parti Çayırova İlçe Gençlik Kolları Başkanı İbrahim Güler’in ardından İlçe Başkanı Ali Osman Gür bir konuşma gerçekleştirdi. Başkan Gür gençlerin birer deha olduğunu vurgulayarak, “Gençlerimizin taze fikirlerine ihtiyacımız var. Sizleri her türlü kötü alışkanlıktan uzak tutmak için bizim de projelerimiz var. Sosyalleşebileceğiniz alan projelerimiz ilçe gençlik kolları başkanımız ile yakında hayata geçireceğiz. Siz gençler teknolojiyi çok daha iyi kullanıyorsunuz. Bu sebepten sizlerin proje fikirleri daha yenilikçi. Her projeye açığız. Yeter ki siz gençlerimiz üretin.” diye konuştu.