Dilovası Tepe Restaurant’ta düzenlenen toplantıya Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, AK Parti İlçe Başkanı Osman Akbulut, İlçe Gençlik Kolları Başkanı Suat Şık, Belediye Başkan Yardımcısı Muhiyettin Gültekin ve meclis üyesi aday adayları katıldı.
AK PARTİ SEÇİMİ FARKLA ALACAK
Düzenlenen toplantının açılış konuşmasını yapan AK Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, “Dilovası’nda en az 12-13 arkadaşımız mecliste yer alacaktır. Ancak bugün burada 60’ın üzerinde arkadaşımız bulunuyor. Belediye meclis üyeliği belirlenmesinde malum belli kriterler olacak. Hepiniz bu göreve layık arkadaşlarımızsınız ancak birçok arkadaşımız listeye giremeyecek. Listeye giremeyen arkadaşlarımızla da canla başla çalışarak bu seçimi büyük bir farkla alacağımıza inanıyorum. Meclis üyesi olacak arkadaşlarımızın görevlerini de layıkıyla yapacaklarına inanıyorum. Hepinize şimdiden başarılar diliyorum.”dedi.
TANIŞMA VE KAYNAŞMA YEMEĞİ
AK Parti Dilovası Belediye Meclis üyesi aday adaylarına açıklamalarda bulunan Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, “Bu belediye başkanının tanıtım toplantısı değil. Böyle algılanmasını istemem. Ben AK Parti’den belediye meclis üyeliği başvurusu yapan arkadaşlarımızın tanışma ve kaynaşma yemeği olmasını istiyorum. Bu süreç içerisinde fitne fesat çok oluyor. Bunun önünü kesmek için bu açıklamayı yapıyorum. Tabi şu da gerçek ki bende aday adayıyım. Ama benim gibi 12 arkadaşımızda Başbakanımızın davasına inanmış aday adayı arkadaşımız var. Ama bizim bir tane aday arkadaşımız olacak.
GECEMİZİ GÜNDÜZÜMÜZE KATTIK
Herkeste bu adayı kendisi olmasını istiyor. Benim istediğim gibi. Göreve başladığım günden bu güne gecemi gündüzüme katarak Dilovası’na hizmet etmek için çalıştım. Bu kent son beş yılda 250 milyon liralık hizmet aldı. AK Parti olmasaydı bu kent 10 milyon hizmet bile alamazdı. Alt yapıda Kocaeli’nin en kötü ilçesiyken şimdi en iyi ilçeleri arasında yerini aldı. Üst yapıda da aynı şekilde çok iyi durumlara geldik. Bunun dışında birçok hizmetimiz oldu.”dedi.
DAVAMA İHANET ETMEDİM
Aday adaylığı ile ilgili de açıklamalarda bulunan Yaman “Yeni bir seçim süreci geldi ve 12 arkadaşımız ve biz çalışıyoruz. Bir tercih yapılacak ve bu tercihte partim beni aday yapmadı. 2009 yılında başkanımız Cemil Yaman’dır dedi. Ama bu dönem yapmadılar. Ne olacak. Hiçbir şey değişmeyecek benim için. Hatta çok daha rahat olacağım için daha çok meydanlarda olacağım. Daha çok çalışacağım. Partim ne görev verirse de canla başla yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Ben asla davama ihanet etmedim. Ben asla kimseyi yarı yolda bırakmadım. Dün olduğu gibi yarında bırakmayacağım. Bu bir ekip işidir. Bizim için isimlerin hiçbir önemi yok. Önemli olan bizden birisinin bu davaya hizmet etmesidir. Ben yok biz varız. Bizden biri olduktan sonra sorun yoktur.
BEN DEĞİL BİZ OLACAĞIZ
Meclis üyesi aday adaylarına çağrıda bulunan Başkan Yaman, “Şimdi gelinen bu noktada 62 arkadaşımız mevcutta Dilovası’na hizmet etmek için başvurdu. Muhtemelen Belediye Başkan adayı da kendince kontenjan isteyecek ve bu rakam artacaktır. Herkes yanında çalışmak istediği birilerini isteyecektir. Bunlardan en fazla 15 arkadaşımız bu listede yer alacak. Tabi Genel Merkezimizin ve Büyükşehrimizin belli kriterleri olacaktır. Bu vesile ile birçok arkadaşımız listede yer alamayacaktır. Onun için az öncede bahsettiğim gibi ben değil biz olacağız. Listeye giremesekte daha güzel bir Dilovası’nı inşa etmek için hep birlikte çalışacağız. Ben buna inanıyorum. Meclis üyeliği yapacak arkadaşlarımız sorumluluklarını çok iyi bilmelidirler. Halkın içinde, toplumun aynası olmalıdırlar. Bu bilinçle yapacağınıza da inanıyorum.
ÜLKENİN AK PARTİ’YE İHTİYACI VAR
Sonuç olarak çıktığınız bu yolda hepinize başlarılar diliyor. Allah yar ve yardımcınız olsun diliyorum. Aziz milletimizin AK Parti kadrolarına ihtiyacı var. Bir arkadaşımız belediye başkanı olacak ve onun yanında 15 arkadaşımız meclis üyesi olacaktır. Biz seçime gireceğiz. Dilovası’nda yapılan anketlerde çıkan sonuç %55’tir. Bir iki puan yanılma payı olabilir. Bizim seçimi kaybetme gibi bir endişemiz yok. Millet başbakanımıza sevdalı, biz başbakanımızı yarı yolda bırakmayacağız inşallah. Türkiye’nin ve Anadolu insanının 200 yıldır hedeflediği, hedefe daha yeni yeni geliyoruz. Daha ceza alanına yeni girdik. Daha golümüzü atmadık. Atacağız inşallah.
HİZMETLERİ ANLATALIM
Belediye başkanınız olarak benden istediğiniz her türlü desteği sizlere sağlayacağım. Halkımıza ve Dilovası’na çok hizmet yaptık. Bunları halkımıza anlatmalıyız. Hepimiz çalışacağız. Bu seçimi bu ekip kazanacak. Hepimiz Dilovası’yız. Bizim davamız yaşam kalitemizi nasıl artırırız bunu düşünüyoruz. Bizim koltuk ihtirasımız yok. Bu ülkenin ve Dilovası’nın AK Partiye ihtiyacı var.”dedi.