Bölgenin reklam ve matbaa sektörünün önde gelen firması olan Ajans Takip matbaa & Reklam uzun zamandır verdiği otobüs giydirme reklamları ile hem firmanızın tanıtımına fayda sağlıyor, hem de bu reklam ile müşteri portföyünüzü arttırıyor. Çok özel indirimlerden faydalanmak ve bu fırsatı kaçırmamak için mutlaka Ajans Takip’i arayın…

Bölgenin reklam ve matbaa sektörünün önde gelen firması olan Ajans Takip & Reklam uzun zamandır verdiği otobüs giydirme reklamları hizmeti ile ile hem firmanızın tanıtımına fayda sağlıyor, hem de müşteri portföyünüzü arttırmanıza büyük katkı sağlıyor. Müşterilerinize en kolay ulaşmanın yolu olan otobüs giydirme reklamıyla binlerce insana ulaşmak artık çok kolay. “Bu otobüsler sadece yolcu değil, değerli markaların reklamlarını taşıyor” sloganıyla yola çıkan Ajan Takip, markanıza değer katacak en önemli reklamı sizlerin ayağınıza getiriyor. Tüm Kocaeli hatlarındaki otobüsler için giydirme reklamı verebilir, bu sayede yüz binlerce insana kolayca ulaşabilirsiniz.

HEDEF KİTLENİZE ULAŞMANIZI SAĞLIYOR

Ticari araçlar büyük reklam alanlarına sahip, günde binlerce yolcu taşıyan, sürekli hareket halinde olan önemli bir reklam aracıdır. Ticari araç reklamları geniş kitlelere ulaşmanızı sağlar. Reklam veren firmalar için en önemli konulardan biri de reklam mecrasının boyutu ve konumudur. Amaç sadece dışarıda bulunan insanların göz zevkine hitap etmek değil, aynı zamanda markanın görünürlüğünü, hatırlanabilirliğini arttırmaktır. Ticari araç reklam uygulamalarında sergilenen mesajın algılanacağından emin olabilirsiniz.

TİCARİ ARAÇ REKLAMLARININ AVANTAJLARI NELERDİR?

 

KOLAYCA ALGILANIR; büyük ebatları sayesinde reklamınızdaki mesajların yakından ve uzaktan kolaylıkla algılanmasını sağlar.

 

YAKINDIR; Sadece dışarıdan değil, mecrayı aktif kullanan binlerce yolcu ile yakın temas sağlar.

 

Mekânda, sürede, adette esneklik imkanı verir; reklam süresi, araç adeti gibi detaylar reklam veren firma tarafından belirlenmesine olanak sağlar.

 

SINIRLAMAZ; minimum 6 ay, maksimum 12 ay reklam yapma imkânı sağlar.

 

HESAPLIDIR; metre kare ve süreç bakımından hesaplandığında, diğer tüm açık hava reklamlarından çok daha ekonomiktir.

 

HAREKETLİDİR; Sabit reklam alanlarına oranla, sürekli hareket halinde olmaları, uzun hatlarda seyir etmeleri reklamın daha geniş kitlelere ulaşmasını kolayca sağlar.

 

 ÖZEL İNDİRİM KAMPANYASI DEVAM EDİYOR

AJANS TAKİP yönetim kurulu başkanı Macit Kardeş, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, “Firmanız  için en uygun ve binlerce kişiye ulaşabileceğiniz bu reklamdan sizde faydalanın. En kısa zamanda kazancınızın ve tanınırlığınızın arttığını göreceğinizi taahhüt ederiz. Şuan için devam eden özel indirim kampanyamızdan sizde mutlaka faydalanın. Reklamı başlatmak için bizimle iletişime geçip şartları belirlemeniz yeterli. Kocaeli genelinde uyguladığımız bu otobüs giydirme reklamları ile ilgili bilgi almak için,0 5348234069-  0 532 7496342 nolu numaralardan arayabilirsiniz” dedi.