Galatasaray'ın ikinci başkanı Abdurrahim Albayrak, daha önce corona virüs şüphesiyle hastaneye kaldırılmış ve ilk testi negatif çıkmıştı. İkinci testi pozitif çıkan Albayrak'ın, bir kötü haber de eşinden geldi. Öte yandan karantinada bulunan başarılı yönetici, "Çok şükür iyiyim" ifadelerini kullandı.

Türkiye genelinde 1236 hastaya corona virüsü tespit edilmesinin ardından Galatasaray’ın yöneticilerinden Abdurrahim Albayrak ve eşinin de corona virüsü yakalandığı öğrenildi. Albayrak ailesinin hastanede yapılan korona virüsü testi sonrasında sonuçların pozitif çıkması Sarı Kırmızı camiayı şok etti.

Sarı kırmızılı kulübün 2. başkanı Abdurrahim Albayrak’ın ikinci corona virüs testi pozitif çıktı. Geçtiğimiz hafta Yeşilköy’deki özel bir hastaneye kaldırılan Albayrak’ın ilk testi negatif çıkmıştı. Gözlem altına alınan ve ikinci testi yapılan Abdurrahim Albayrak ve eşi Şükran Albayrak’ta corona virüs tespit edildi. Karantinaya alınan Albayrak çiftinin tedavilerine acil olarak başlandığı öğrenildi.

OYUNCULAR VE TEKNİK HEYET TEST YAPTIRACAK

15 Mart’ta oynanan Galatasaray-Beşiktaş maçını stadyumda izleyen, orada teknik heyet ve diğer yöneticilerle de bir araya gelen Abdurrahim Albayrak’ın hemen akabinde hastalanması, kulüpte büyük endişe uyandırdı. Yaşanan gelişmelerin ardından Galatasaray Kulübü oyuncuları ve teknik heyetin de teste gireceği öğrenildi.

ALBAYRAK: ÇOK ŞÜKÜR İYİYİM

Corona virüsü şüphesi ve tedbiri için hastanede bulunan Abdurrahim Albayrak, sevenlerine mesaj yollayarak, "Herşey inşallah daha iyi olacak. Çok şükür iyiyim, kendimi iyi hissediyorum. Arayan ve mesaj atanlara teşekkür ederim, onlardan moral almak, onlardan dua almak bizi güçlü kılıyor. Herkese selam" dedi..