Hizmet İş Sendikası Kocaeli Şube Başkanı İdris Ersoy, kurban bayramı öncesi Kocaeli Büyükşehir belediyesi Belde AŞ çalışanı 5100 işçiye ,Büyükşehir belediyesi ve İSU çalışan 1300 kadrolu işçiye ikramiye ödemesi yapılması talimatı vererek çalışanları  sevindiren Başkan Tahir Büyükakına teşekkür etti.

  Kocaeli Büyükşehir belediye başkanını ziyaret ederek işçiler adına teşekkür eden    Ersoy; Sayın başkanımız 31 Mart yerel seçimlerinden  önce ,khk ile  belediye şirketinde çalışmaya başlayan 5100 işçiye kanuni bir zorunluluk olmamasına rağmen,vermiş olduğu 630tl zam sözünü  seçildiği an itibari ile uygulamış emeği ile geçinen işçileri sevindirmiştir. Büyükşehir yapılan bu uygulama İzmit Belediyesi dışında , diğer ilçe belediyelerde çalışan emekçiler içinde   uygulanmış  , başkanımız Kocaeli işçisinin gönlünde taht kurmuştur.

            Yine 2020 yılı kadrolu Büyükşehir ve İSU işçilerinin toplu iş sözleşmesinide 1300 arkadaşımıza % 16 zam vererek çalışanların emeğine, alınterine   verdiği değeri  bir kez daha göstermiş oldu. Bügün de ,kurban bayram öncesi 5100 belde AŞ çalışanı İçin iki ay sonra ödenmesi gereken ikramiye alacağımızdan bayram öncesi ödeme yaparak, çalışan arkadaşlarımızın çoluk çocuğu ile bayramı mutlu ve huzurlu geçirmelerini sağladığı İçin kendisine tüm üyelerimiz  adına teşekkür ediyorum.. dedi