AK Parti İl Başkanı Mehmet Ellibeş’in haftalık ilçe ziyaretleri aksamadan devam ediyor

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, göreve başladığı günden itibaren aksatmadan her hafta bir ilçeyi ziyaret ediyor. Halkla İlişkiler Birim Başkanlığı tarafından hazırlanan programlar kapsamında Ellibeş, bir tam gününü gittiği ilçede geçirip esnafla, halkla ve teşkilat üyeleriyle bir araya geliyor.

Kurban Bayramı dönüşünde Milletvekili İlyas Şeker, Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman, İl Başkan Yardımcıları İbrahim Gürsel, Ahmet Sönmez, Muharrem Top, İl Yöneticileri Semet Taşdelen, Fatma Nilgün Erciyes, Muharrem Küçük, İlçe Başkanı Sadık Yılmaz, çok sayıda ilçe yöneticisi ve meclis üyesinin eşlik ettiği Ellibeş, belediye ve kaymakamlığı ziyaretinden sonra Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kur'an-ı Kerim Hocası Müzekka Gürbüz'ün evine konuk oldu. Esnaf ziyaretlerinin ardından çay ocağında halkla buluştu. Ellibeş’in Kartepe programı akşam ilçe ana kademe, kadın ve gençlik kollarının yoğun katılımıyla gerçekleşen toplantıyla sona erdi. 

Ellibeş, tempo düşürmüyor

DARICA ZİYARETİ
Ellibeş, bu hafta ise Darıca’daydı. AK Parti MKYK Üyesi ve Milletvekili Av.Emine Zeybek, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, İl Başkan Yardımcıları Dr.Şahin Talus, Halit Çokan, Mustafa Yıldıztekin, İl Yönetim Kurulu Üyeleri Recep Kaya, Muharrem Küçük, Ali Haydar Muradoğlu, Murat Arslan, Fevzi Mahmut Çelik, Mehmet Fatih İşlek, Neslihan Erattır, Av.Seda Kardaşlar Çelik, İlçe Başkanı Ufuk Acay, Büyükşehir Koordinatörü ibrahim Pehlivan, çok sayıda ilçe yöneticileri ve meclis üyeleri katıldı. Belediye Başkanlığı ve kaymakamlık ziyaretinden sonra Ellibeş’in durakları arasında önceki dönem Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile Darıca Kurucu İlçe Başkanı Orhan Pala gibi isimler de yer aldı. Ellibeş, Darıca ziyaretini de ana kademe, kadın ve gençlik kollarının katıldığı teşkilat toplantısıyla tamamladı. Ellibeş, ilçe ziyaretlerine devam edeceklerini belirtirken, “Teşkilatımızın her an hazır ve canlı olmasından çok mutluyum” dedi.