İl Özel İdare tarafından Hipsa İnşaat AŞ’ye  yaptırılan Diliskelesi Orta Okulunu Dilovası Belediye Başkanı Cemil Yaman, Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin, AK Parti Dilovası İlçe Başkan Yardımcısı Hamza Şayir, İl Genel Meclis Üyesi Halis Öz ve mahalle muhtarları ile birlikte inşaat alanında bir takım incelemelerde bulunup, yetkililerden bilgiler aldılar.

Yapım çalışmaları başlayan okul hakkında açıklamada bulunan Başkan Yaman ‘’İlçemizde eğitim faaliyetleri alanında büyük yatırımlar yapmaktayız. Dilovası 11 okula sahip iken hizmet dönemimiz içerisinde 11 okul yapımı gerçekleştirerek bunu ileri bir aşmaya çalıştık. Yarınımızı emanet edeceğimiz sevgili çocuklarımızın daha güzel fiziki koşullarda eğitim alabilmeleri için, bu tür eğitim hizmetlerine büyük ölçüde önem veriyoruz. Ümit ediyoruz ki bu okulda eğitim görecek olan çocuklarımız, ülkemize ve insanlığa hayırlı evlatlar olurlar’’ diye konuştu.

Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin ise, Dilovası’nın gelişmekte olan bir ilçe olduğuna dikkat çekerek günden güne büyüdüğünü, bu nedenle eğitim ve öğretime önem verilmesi gerektiğini ve bu tür hizmetlerin desteklenmesi gerektiğini vurguladı. Dilovası Kaymakamı Hulusi Şahin Başkan Yaman’ı eğitime verdiği desteklerden dolayı da tebrik etti.