~~Saadet Partisi Çayırova ilçe yönetimi Abdulhamit han, Eyüp Sultan ve Erbakan hocanın kabirlerini ziyaret etti.

Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Pazar günü sabah namazını Eyüp Sultan camiinde kılıp daha sonra Milli Görüş lideri 54. Hükümetin başbakanı Prof. Dr. Necmettin Erbakan hoca ve Abdulhamit hanın kabirlerini ziyaret ettiler. Sultan Abdülhamid hanın vefatının 100'üncü yıldönümüne denk gelen program sabah namazının Eyüp Sultan camiinde kılınıp dualar edilmesiyle başladı ve kabir ziyaretleriyle son buldu.
ÜÇ MUAZZAM ŞAHSİYET
Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu, ziyaretlerle alakalı yaptığı açıklamada şunları ifade etti. Bir yanda, Hicret sırasında Hz. Peygamber’i (sas) Medine’de evine misafir eden ve 90 yaşında at sırtında İstanbul’u feth’e gelen mübarek insan sahabe Ebû Eyyûb el-Ensârî, bir yanda ömrünü milletine adayan ve bu uğurda Allah’ın rızasını asla terk etmemiş. İlimde, bilimde, sanayide devrimler yapmış, siyasi deha olan, batının karşısında sözde değil özde dimdik durmuş. Milli değerlere yüzde yüz bağlı kalmış ve kâfirlerin korkulu rüyası Serdar-ı Hakan, iki cihan padişahı Sultan Abdulhamit Han. Ve bir diğer yanda yine ömrünü bütün insanlığın Saadetine adamış malıyla canıyla cihat etmiş. Toplu iğne yapılamaz denilen zamanlarda tüm engellemelere rağmen bu ülkeye maddi manevi yatırımlar kazandıran, geleceği geçmişin değerlerine bağlı kalarak yorumlayan, aldanmayan, aldatmayan, D8 ile İslam birliğinin temellerini atan, bu millete Siyonizm’i öğreten, Müslüman olmak yetmez, şuurlu Müslüman olmak gerekir diyen Necmettin Erbakan hocamız… Bugün bu üç muazzam şahsiyeti ziyaret ederek dualar ettik. Allah mekânlarını cennet makamlarını Al-i eylesin. Başta devlet yöneticilerimiz olmak üzere hepimize bu değerleri yaşamayı ve yaşatmayı nasip etsin diyorum’’ dedi.
ARTIK ALDANMAYALIM!
Başkan Aksu; ‘’Söz söylesem tesiri yok sussam gönül razı değil’’ diyerek şehit haberleriyle ilgili şunları söyledi. ‘’Güvenlik güçlerimizin içerde ve sınırlarımızda yapmış olduğu operasyonlardan gelen şehit haberleri maalesef ülke olarak hepimizi en derinden üzüyor. Bizler bir damla Mehmetçik kanını dünyalara değişmeyiz. Ancak söz konusu vatansa değil Mehmetçik bütün ülke olarak kanımızın son damlasına kadar mücadele ederiz. Birlik olunması gereken böyle bir zamanda siyasi eleştiri yapmaktan kaçınıyoruz fakat şunu da sormadan yapamıyoruz. Bu tehlike sınırlarımızda günden güne kök salıp güçlenirken yapılan tüm uyarılara kulak tıkandı ve seyirci kalındı. Dün yapmamız gerekeni bugün yaptığımız için bu acıları fazlasıyla yaşamaktayız. Umarım bizleri yönetenler bu olanlardan ders çıkarırlar ve ben yaptım oldu çizgisinden çıkıp bundan sonra uyarılara kulak vererek birlik ve beraberliğe katkı sunmuş olurlar. Buradan tekrar şehitlerimize rahmet gazilerimize acil şifalar diliyorum. Tüm milletimizin başı sağ olsun’’ dedi.