Gebze Arapçeşme Mahallesi’nde evlere misafir olan AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, “Kadınlarımız önceliğimiz olacak. Onlara pozitif ayrımcılık yaparak özel projeler geliştireceğiz" dedi

Gebze İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından hazırlanan program kapsamında çalışmalarına devam eden Cumhur İttifakı ve AK Parti Gebze Belediye Başkan Adayı Zinnur Büyükgöz, Arapçeşme Mahallesi'nde evlere konuk olarak vatandaşlarla bir araya geldi. Cumhur İttifakı olarak Gebze'de güçlü bir şekilde seçimi kazanacaklarını söyleyen Büyükgöz, "Cumhur İttifakı Türkiye'nin beka mücadelesi için kuruldu. AK Parti-MHP olarak sahada çalışıyoruz. Cumhur İttifakı'nın seçime en güçlü yansımasını Gebze'de göreceğiz" dedi.

 

"KADINLAR İÇİN ÖZEL PROJE"

Kadınlara pozitif ayrımcılık yapacaklarının altını çizen Büyükgöz, "Seçim beyannamemizi yakında kamuoyu ile paylaşacağız. Biz gençlerimizin kodlama ve yazılım eğitimi alabildiği, akıllı şehir alt yapısını oluşturmayı hedefliyoruz. Şehrimizde ihtiyaç olarak görülen ne var ise o ihtiyacı giderebilecek bir yapı oluşturacağız. Kadınlarımız pozitif ayrımcılığa sahip. Onlar için çocuklarıyla vakit geçirebileceği alanlar inşa edeceğiz. Caddelerinde, sokaklarında yürürken keyif duyulacak, yaşamaktan mutlu olunacak bir şehir oluşturmak için çalışacağız” dedi.