Yeniden Refah Partisi İzmit ilçe başkanlığı, ilçe divan toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya genel başkan Dr. Fatih Erbakan’ ı temsilen iki genel başkan yardımcısı katıldı.
Yüzlerce partilinin katıldığı toplantı oldukça coşkulu bir atmosferde gerçekleştirildi.
Toplantıda ilk olarak Kocaeli il başkanı ve genel başkan danışmanı Mehmet Aras söz aldı. Aras sandık çalışmasına vurgu yaptı. Başarılı çalışmalarından dolayı İzmit ilçesini tebrik etti.
Aras’ ı ardından söz alan Doğan Bekin, siyasi deneyimlerini partililere aktardı. Bekin yeniden refah partisine kamuoyu ve uluslararası camiada çok yoğun ilgi duyulduğundan bahsetti.
Genel başkan yardımcısı Doğan Bekin, yapılacak ilk genel seçimde Fatih Erbakan’ ın cumhurbaşkanı seçilerek, en genç cumhurbaşkanı olarak tarihe geçeceğini ilan etti.

Murat Yoldaş unutulmadı.
İlçe divan toplantısının sürpriz bir konuğu daha vardı. Geçtiğimiz aylarda gazetecilik mesleğinden emekliye ayrılan, Kocaeli basınının duayen ismi Murat Yoldaş. Gazeteciliğe milli gazetede başlayan Yoldaş, uzun yıllar Kocaeli halkına kalemi ile hizmet etti. Kocaeli de birçok gazeteci yetişmesine vesile olan Murat Yoldaş’ ı Yeniden refah partisi unutmadı. Yoldaşa plaketini, kendisi de uzun yıllar milli gazetede dış politika yazarlığı yapan, genel başkan yardımcısı Doğan Bekin verdi.

Ferhat Uzun’ a rozetini Mehmet Altınöz taktı.
Geçtiğimiz günlerde, Kocaeli spor hodri meydan taraftar derneği başkanlığın bırakan Ferhat Uzun resmen İzmit ilçe yönetimine girdi. Uzun’ a parti rozetini Mehmet Altınöz taktı.