Saadet Partisi Çayıroava ilçe teşkilatı Eylül ayı ilçe divan toplantısında bir araya geldi. Geçtiğimiz gün Saadet partisi Çayırova ilçe teşkilatında gerçekleşen ilçe divan toplantısına il yönetim kurulu üyesi Halit Şengül ve Ali Atmaca’yla birlikte çok sayıda partili de katılım sağladı. Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı Yusuf Aksu yaptığı konuşmada “Ülkemiz, büyük bir yıpratma projesinin kuşatması altındadır. Teröristi de, canlı bombacısı da, darbecisi de aynı şer odaklarının Türkiye’ye yönelik alçak hedeflerini gerçekleştirmek için çalışmaktadır.” Ülkemiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için Milli Görüş iktidarı zaruri bir ihtiyaçtır dedi.

STRATEJİK ORTAK DÜŞMAN!

Aksu, “Şunu iyi bilelim ki, askerimizi, polisimizi, halkımızı hedef alan terörist saldırılarının amacı 15 Temmuz darbe girişiminin amacıyla aynıdır. Ülkemizin bütünlüğü hedef alınmaktadır. Hem canlarımıza kıyan, hem korku ortamı oluşturarak milletimizi huzursuz eden terör örgütlerini destekleyen Batı ile bu işin çözülmesi mümkün değildir. Batı ile yürünen yol dikenlidir, çıkmaz sokaktır.” ifadelerini kullandı. Büyük Ortadoğu Projesi’nin tam gaz uygulanmaya devam ettiğine işaret eden Aksu, “Üst akıl demek, Amerika demek. Avrupa Birliği demek, Siyonist İsrail demektir. Madem yöneticilerimiz bu üst aklın marifetlerini biliyor da, niçin bu söylemler kamuoyuna yönelik bir algıdan öteye gitmiyor. Eleştirel söylemler dile getiriliyor, ancak uygulamaya zerre kadar yansımıyor. AB’ye veryansın ediliyor. Ancak AB hala karşımızda bir hedef, bir ideal olmaya devam ediyor. ABD eleştiriliyor. Ancak ABD ile stratejik ortaklık devam ediyor. Tabi ki ülkeler arası ilişkiler kesilsin, bitirilsin demiyoruz. Demek istediğimiz şu ki, hem AB hem de ABD ile milli menfaatler çerçevesinde bir ilişki geliştirilmelidir. Türkiye’nin, ABD gibi hedefi Ortadoğu’nun ve İslam ülkelerinin parçalanması olan bir devletle hangi konuda müttefikliği olabilir.” diye konuştu.

İktidarın bu anlayışla ülkemiz adına yeni bir yol haritası çizmesi ve yeni bir ilişki modeli kurması gerektiğini vurgulayan Aksu, İslam birliğinin de teröre karşı en güçlü silah olduğunun altını çizdi. 

ÇAYIROVANIN GELECEĞİ YOKOLUYOR

Çayırova Belediyesi Saadet Partisi Meclis üyesi Ali Uçar da ilçe divan toplantısında yerel yönetim içerikli bir konuşma yaptı. Çayırova Belediyesinde tam anlamıyla bir bilgi karartmasının yaşandığını belirten Uçar, muhalefet olarak iktidar tarafından Çayırova’mızın yani ‘’GELECEĞİMİZ’’ olan yaşadığımız şehrin hayati konularında kendilerinden bilgi saklanıldığını, bilgi edinmek için yapılan tüm girişimlerinde engellendiğini belirtti. Uçar, tüm bu baskı ve yıldırmalara karşın Saadet Partisi Meclis üyeleri olarak tüm gayretimizle ilçemize hizmet etmeye çalışılıyoruz. Çünkü biz burada yaşıyoruz ve birileri gibi burada yaşamayıp buraları sadece kaynakları peşkeş çekilecek bir yer olarak görmüyoruz dedi. Uçar son olarak şunları söyledi. Çayırova ilçesinin kaynakları maalesef bir avuç kan emici rantçı tarafından sömürülüyor. Kelime oyunlarıyla idarecilik yaptığını sananlar, bu ilçede bir gelecek düşünmedikleri için Çayırova halkının geleceği olan kaynakları üstünde de şımarıkça tepinmekten geri durmuyorlar dedi.