Saadet Partisi Kocaeli milletvekili adayı Yusuf Aksu dur durak bilmeden 7 Haziran 2015 seçimleri için gece gündüz çalışıyor. Kocaeli’nin her ilçesinde ayak basılmadık yer, sıkılmadık el bırakmayan Yusuf Aksu, geçtiğimiz gün Çayırova’nın önemli ticaret mekânlarından olan Fatih Caddesi esnaflarını ziyaret etti. Fatih caddesinde bulunan yüzlerce dükkâna tek tek girerek selamlaşan Yusuf Aksu’ya ziyaretlerinde Saadet Partisi Çayırova ilçe başkanı İlhami Bayrak, Büyük Birlik Partisi Çayırova ilçe başkanı Ümit Kıyıcı, Saadet Partisi Çayırova SKM başkanı Zeki Özçelik ve çok sayıda partili eşlik etti.

 

BEKLENEN GÜNLER YAKIN!

Fatih Caddesinde bulunan yüzlerce dükkâna tek tek girerek esnaflara hayırlı işler dileğinde bulunan Yusuf Aksu, esnafın, sanayicinin, işçinin, emeklinin ve memurun yüzünün geçmişte Milli Görüş iktidarlarında güldüğünü, özlenen ve beklenen bu tablonun 7 Haziran 2015 seçimlerinden sonra Saadet Partisi iktidarıyla tekrar yaşanacağını ifade etti.

 

ESNAFLARDAN AKSU’YA YOĞUN İLGİ

Çayırova’da yaşaması ve burada esnaflık yapması sebebiyle bölge halkı ve esnafları tarafından sevilen Saadet Partisi Kocaeli Milletvekili adayı Yusuf Aksu’ya esnaflar ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. Dükkânlarda esnaf ve müşterilere yapacakları hizmetleri anlatan Aksu,  ‘’sizlerin desteğini ve duasını istiyorum’’ dedi. Aksu girdiği dükkânlarda esnaf ve vatandaşlarla hatıra fotoğrafı da çektirdi.