Hafta sonu yapılan AK Parti 3. Olağan kongresi sonrası yeniden başkanlık koltuğuna oturan Osman Akbulut, Gebze İlçe Seçim kurulundan mazbatasını aldı.

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan AK Parti Dilovası İlçe Teşkilatı 3. Olağan kongresi sonrası delegelerin oyuyla ilçe başkanlığı koltuğuna oturan Osman Akbulut, çiçeği burnunda ilçe yöneticileriyle birlikte Gebze İlçe Seçim Kuruluna giderek mazbatasını aldı. Mazbata törenine Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar ve meclis üyeleri de katıldı.

NAZARIMIZ OLDU

Başkan Akbulut, düzenlenen mazbata teslim töreninde gazetemize yaptığı açıklamada “Hafta sonu kongremizi yaptık. Kongremizde ufak tefek yanlış anlaşılmalardan dolayı bir takım sıkıntılar yaşandı. Malum kongrelerde özellikle bizim partimizde görev almak isteyen çok arkadaşımız var. Ancak herkesi yazmakta sıkıntı yaşıyoruz. Bu sıkıntı İl Başkanımızın da dediği gibi nazarımız oldu.

HAKLARINI HELAL ETSİNLER

25 Kişilik listemizi hazırlarken tabi doğal olarak 10 aylık ilçe başkanlığı görevim sürecinde birlikte hareket ettiğim arkadaşlarımla yola devam etmek istedim. Onlarla kısa sürede başarılı iki seçim geçirdim. Hepsi de canla başla çalıştılar. Yine birlikte uyum içierisnde çalışacağımızı ve Dilovası’na hizmet edeceğimizi düşünerek bir çok arkadaşımı yeni yönetime yazdık. Ancak yazamadıklarımız vardı. Onlarında bizimle birlikte olmasını isterdim. Onlar gibi geride kalan tüm arkadaşlarım bana kırgın olabilirler. Haklarını helal etmelerini istiyorum.

BİRLİKTE HİZMET EDECEĞİZ

Ama her şeyinde yönetime girmek olduğunu düşünmüyorum. Partimizin kapısından giren herkes bizim yanımızda bizimle birlikte hizmet edecektir. Birlik ve beraberlik içerisinde önce ülkemize, İlimizi ve Dilovamıza hizmet edeceğiz.”dedi.