~~
Medical Park Hastaneler Grubu’na VM Medical Park Kocaeli Hastanesi ilimizde hizmet veren Aile Hekimlerini akşam yemeğinde bir araya getirdi.

VM Medical Park Kocaeli Hastanesi ve Kocaeli Aile Hekimleri Derneği’nin (KAHED) organize ettiği akşam yemeğine yaklaşık 30 hekim katıldı.

Gecenin açılış konuşmasını KAHED Başkanı Dr. Recep Pehlivan yaptı. Pehlivan, “VM Medical Park Kocaeli Hastanesi’nin Derneğimize ve Aile Hekimlerine verdiği desteklerden ötürü minnettarız. Bizleri bir araya getirdikleri için tüm meslektaşlarım adına kendilerine teşekkür ediyorum. Bu tip organizasyonlarla her zaman bir araya gelmeyi arzu ediyoruz. ” dedi. Birlikte akşam yemeği yiyen hekimler, ardından VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Psikiyatri Hekimi Uzm. Dr. Levent Tukuş’un hazırlamış olduğu “Aile Hekimliğinde Ruh Sağlığı Hastalıklarına Yaklaşım ve Aile Hekimi Olarak Motivasyona İhtiyacım Var” konulu sağlık söyleşine katıldılar.  Uzm. Dr. Levent Tukuş Aile Hekimlerinden kendilerini geçmişte en mutlu eden ve gelecekte onları en çok mutlu edecek 3 maddeyi yazmalarını istedi. Cevaplar okunurken oldukça eğlenen keyifli vakit geçiren hekimler teşekkür ederek hastaneden ayrıldılar.


Ayrıntılı Bilgi için:
VM Medical Park Kocaeli Hastanesi Kurumsal İletişim Müdürü Çiğdem Görkey Şenüçler 0530 510 61 07 / cigdem.senucler@medicalpark.com.tr